Вкупно: 0 ден

Новости

Новости

Вие сте тука

DeWALT 3 годишната гаранција проширена за сите производи

DEWALT меѓу крајните корисници ја идентификуваа потребата од политика што вклучува подолга гаранција, креиранa на начин кој ќе испорача највисоко услужно ниво на оние професионалци кои се потпираат на DEWALT производите на дневна основа. Во DEWALT се стремиме целосно да ја почитуваме уникатната врска што ја имаме со нашите крајни корисници, потребите кои лежат во сржта на сè што правиме. Во таа чест ја откриваме новата тригодишна гаранција – политика за големиот производен спектар, дизајнирана да понуди најголема можна поддршка на сите трговски професионалци кои избираат да купат DEWALT.

  • DEWALT преминуваат од нивната претходна 30-1-1 Гаранција на подолга тригодишна гаранција
  • Тригодишната гаранција е дизајнирана целосно да ги поддржува практиките на искусните професионалци
  • Производите кои веќе се во дистрибуција под 30-1-1 Гаранцијата ќе останат почестени од DEWALT
  • Детално резиме на поединечните производни гаранции е достапно на www.dewalt.co.uk/3

Тестирани во најтешки услови, за да обезбедат максимална сигурност

Производите на DEWALT имаат сериозна гаранција. Ние ги тестираме во најтешките услови, во најекстремно опкружување, со цел да им обезбедиме на крајните корисници невидена сигурност, квалитет и истрајност. Системите на DEWALT се дизајнирани да ги надминат очекувањата дури и во најтешките примени и како такви, производствените дефекти се тешко возможни. Сепак, во случај да се појави дефект, оваа гаранција треба да им обезбеди на деловните професионалци најголема сигурност, помош и мир.

Дизајнирана и прилагодена за професионалци

Тригодишната гаранција на DEWALT се активира со регистрирање на производите во рок од четири недели преку порталот MyDEWALT. Производите регистрирани надвор од овој период ќе бидат квалификувани само за едногодишно покритие. Со цел да ја уважиме вашата гаранција мора да се достави доказ за купувањето и потврди за гаранцијата. Освен тригодишната гаранција DEWALT, дополнителните придобивки од системот на MyDEWALT ја вклучуваат способноста да се регистрираат сите ваши алатки и додатоци од DEWALT и тоа што ќе бидете први што ќе добивате вести и специјални понуди за производите.

Посветени на нашите деловни ветувања

DEWALT се посветени на исполнување на деловните ветувања што им ги даваме на нашите крајни корисници. Со одржувањето на нашите вредности, производите што веќе се во дистрибуција со гаранцијата 30-1-1 ќе бидат соодветно уважени. Крајните корисници, исто така, ќе имаат можност да го префрлат нивниот производ под 30-1-1 на понудата со 3 години, но со тоа, гаранцијата 30-1-1 ќе мора да се смета за неважечка. Со DEWALT тригодишната гаранција сега е наша стандардна оперативна политика и 30-1-1 веќе не се применува, освен ако не е наведено поинаку во прирачникот. Оштетувањето поради општа амортизација на елементот што се случило во текот на нормалното користење нема да биде покриено, без оглед на тоа дали гаранцијата на производот трае 1 или 3 години, па затоа е важно точниот избор на производ во текот на купување.

Тригодишната гаранција на DEWALT беше претставена за да ги исполни потребите на нашите професионални крајни корисници. Во голем обем, особено, градежните професионалци, често остануваат на лице-место околу 2-3 години и потребен им е производ за кој ќе веруваат дека ќе издржи до крај на проектот. Со тригодишната гаранција сега во палетата на DEWALT, овие корисници може да бидат сигурни дека производите на DEWALT постојано ќе ги даваат истите резултати – загарантирано.

За DeWALT

Со повеќе од 90 години искуство во дизајнирање и производство на решенија од светска класа за професионалната градежна индустрија, DeWALT претставува изведба, иновација и потпирање. Алатките што го носат брендот DeWALT се загарантирано: проектирани да ги надминат очекувањата на градежните изведувачи и професионалните трговци, дури и кога се тестирани во најекстремни градежни околности. Репутацијата на DeWALT за квалитет е добиена од посветеноста на компанијата да обезбеди најдобри производи во својата класа што ги исполнуваат највисоките нивоа на истрајност и заштита на крајните корисници. DeWALT обезбедува целосна набавка на решенија за современата градежна средина што вклучува жични и безжични алатки, сечила за пили и додатоци, додатоци за собирање прав, прицврстувачи и зацврстувачи, складишта на самото место, ласери и инструменти, генератори, компресори и уште повеќе. DeWALT исто така, има една од најшироките сервисни мрежи за поправка во светот.

*Регистрацијата е потребна во рок од 4 недели по купување на производот.